VÄLKOMMEN TILL NOBELBERGET MARKNAD

– EN PLATS FÖR NÖJE, MAT, KULTUR OCH FYND

NÄSTA MARKNAD 8 DECEMBER 16:00-00:00

Nobelberget Marknad är en virvelvind av vintage och loppisar, food trucks och designprylar. Livemusik och djs, cyklar och sticklingar. Pingpong och prylar, microbryggerier och konst. Den breder ut sig över 10 000 kvadratmeter och fyller lagerlokaler och gymnastiksalar med progressiv kultur.

Kören Birdies har sjungit på festivaler, klubbar, galor, tunnelbanor, i kyrkor, skogar och under broar. De ändrar ständigt skepnad och dyker ofta upp i ny skrud med oväntad repertoar. Sedan de kläcktes för mer än tio år sen har deras vingslag berört allt från r&b, gospel, pop, hårdrock, indie och americana till musik för brustna hjärtan. På marknaden lyser de upp den kristallklara vinternatten med glittrande bling bling hits, diviga guilty pleasures och smäktande sånger om JUL!

Sist de sågs på berget delade de scen med Eva Dahlgren. Nu är Powerballadkören, hyllningarnas kör, tillbaka och sprider värme i vintermörkret. De myser in julen med hela 20 vackra stämmor och dina favorit ballader i Lagret från 19:00.

NOBELBERGET MARKNAD

NOBELBERGET MARKNAD ❤️ HÅLLBARHET

Återbruk och hållbarhet är en röd tråd som löper genom Nobelberget! Det arbetet fortsätter genom marknaden tillsammans med Beyond Retro, Easy Recycling, m.fl.

♺ SLUTA SLÄNG, KÖP GAMMALT!

DELTAGARE

Boka en försäljningsplats på marknaden! Nobelbergets marknad är för alla obotliga prylälskare, fyndexperter och skattjaktsmästare. Marknaden håller din hand genom plånbokens tunnare tider och stödjer löftet att hålla nere på utgifterna till semestern. Designkläder, skivor, grönsaker, samlingsobjekt eller gamla mammelucker, it’s all there!

Om du vill vara med och sälja på marknaden mejla oss på: marknad@nobelberget.se

Ekologisk vinbar med Annibal-viner från Frankrike och Ymer från Sydafrika

4 vänner som delar ett intresse för fermenterad dryck tillsammans med en stor del av Sverige. Kungsbryggeriet återvänder till marknaden med nya öler för de som är sugna på att dricka något gott till maten.

 

Soulistic med slogan ”in food we trust” förgyller Julmarknaden med äkta soul food som mättar både magen och själen.

Favvobutiken LOVALOT kommer att vara på plats den 8 december som en POPUP affär. Håll utkik för deras snygga reflexjackor. Perfekt för dig i vintermörkret eller som en present till en som behöver lysas upp på de mörka gatorna.

Hippiehörnan, den mysigaste hörnan på facebook, håller pop-up marknad på berget! Här hittas härliga hantverkssmycken, ädelstenar, kläder, drömfångare, silver och årets bästa julklappar.

Studio Käse bygger Konstbar på marknaden! Bakom projektet står vännerna Sebastian Eriksson, Olle Halvars och Tomas Nilsson som tillsammans driver en tryckateljé där de arbetar individuellt och kollektivt med grafik, illustration och måleri. Till marknaden tar de med sig sina bästaste verk och skapelser, perfekta klappar till dig själv eller din käresta!
Läs mer om studion här: http://tomtyve.se/Studio-Kase-1

Milner’s Fish and Chips levererar bland annat äkta brittiska Fish & Chips från deras prisvinnande meny.

Dags att piffa höst garderoben! Kom och fynda jackor, skor, stickat, skjortor, toppar, jeans, klänningar mm på Nobelberget Marknads Vintage Outlet. Vi säljer ut 6000 finfina plagg, allt ska bort!

60kr per plagg 16:00-19:00
40kr 19:00-21:00
20kr 21:00-23:00

Snart står du där. Burgare i ena handen, fatöl i den andra. Vännen din käkar ost och den tredje dansar till balkanband med en nygräddad crepe i handen. Det är Nobelbergets nattmarknad och ditt givna lördagshäng för kurrande magar.

Medverkande mataktörer (so far):
Indian Street Food
Babas Burgers
Milner’s Fish and Chips
La Olita
Vivo Sthlm
Fogarolli

Nya Carnegiebryggeriet har snickrat ihop en egen liten utebar lördagen till ära.

La Olita en Mexikansk foodtruck i Stockholms området som fokuserar på att göra fräsh krispig mexikansk mat av högklassiga råvaror. Hitta dem på bergets gård och unna dig en taco – allt är gjort från scratch!

Den här listan fylls så fort vi bokar nåt nytt…