VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL NOBELBERGET MARKNAD

– EN PLATS FÖR NÖJE, MAT, KULTUR OCH FYND

NÄSTA MARKNAD 13 MAJ 11:00-18:00

Våren knackar på dörren med sina brokiga, videungsprydda fingrar och Mårran knorrar något otydbart i fjärran. Vårsolen kikar nyfiket fram bakom molnen och klappar värmande på bergets mage. Vi vågade knappt tro det, men plötsligt så var det så. Våren är här!

MARKNAD tänker vi. Food trucks med mat från halva väldens hörn. Cykelloppis och sticklingklubb. Microbryggerier och ekologiskt naturvin. Hantverk och vintage. Musik och konst. Mer av allt!

NOBELBERGET MARKNAD

NOBELBERGET MARKNAD ❤️ HÅLLBARHET

Återbruk och hållbarhet är en röd tråd som löper genom Nobelberget! Det arbetet fortsätter genom marknaden tillsammans med Beyond Retro, Easy Recycling, m.fl.

♺ SLUTA SLÄNG, KÖP GAMMALT!

DELTAGARE

Boka en försäljningsplats på marknaden! Nobelbergets marknad är för alla obotliga prylälskare, fyndexperter och skattjaktsmästare. Marknaden håller din hand genom plånbokens tunnare tider och stödjer löftet att hålla nere på utgifterna till semestern. Designkläder, skivor, grönsaker, samlingsobjekt eller gamla mammelucker, it’s all there!

Om du vill vara med och sälja på marknaden mejla oss på: marknad@nobelberget.se

Vi rekommenderar två ting för att göra våren som ett proffs:
1. Ett par balla solisar som man kan vara sig själv bakom
2. En begagnad hoj från cykelhjälten Bills loppis!
Bill räddar varje år tusentals övergivna cyklar från ett öde på skroten och ger dem en ny chans i livet. Fynda din nya vårfavorit hos Bill, från 11:00 på söndag! 🚲💨

Smycka din cykel! Välkommen att botanisera bland inspirerande material, färg, glitter med mera på Nobelbergets Cykelsalong! Med lite fantasi och fingerfärdighet kan du ge din vintertrötta cykel ett sommarlyft.
Värd för cykelsalongen är ingen mindre än marknadens konstnärliga mästarinna Malou Bergman. Cykelsalongen är helt gratis och hittas brevid Bills Cykelloppis

Har du en foodtruck eller ett matkoncept och vill vara en del av Nobelberget Marknad? Maila foodtruck@happytimes.se för att anmäla intresse

Spådamen Madame Oili fick gåvan att kunna tyda kort i arv från sin mammas moster Katri som var en känd spåkvinna. Hon använder spelkort och Tarot för intuitiv, medial- och spirituellvägledning. Hon svarar på frågor om kärlek, arbete, hälsa och ger allmänna tips på vägen längs that yellow brick road.
Håll utkik efter Madame Oilis vita tält och gnistrande spåkula från 11:00 på söndag!🔮

Välkommen till marknadens dryckesmarknad! Vi samlar de godaste ölen vi vet och brassar fatöl 11:00-18:00. Som grädde på göttmoset är de mysigaste vin-damerna tillbaka med sina goda ekologiska och prisbelönta viner!
Vin-damerna och Carnegiebryggeriet hittas på gården på Nobelberget. I Japanska Trädgården hittas Kungsbryggeriet och Adelsö Bryggeri. Skål!

Med en dresscode som vittnar om en förkärlek till tidig New Orleans-jazz, en stor grön krokodil på gitarr och en repertoar med svängiga jazzlåtar lämnar Lekisjazz sällan publiken oberörd, vare sig barn eller deras föräldrar.
Lekisjazz, som består av Elin Trogen, Karin Fredriksson och Krokodilorkestern jazzar loss på Nobelberget Marknads nya scen på Marcusplatsen den 13 maj! 🎺

Låt oss byta sticklingar med varandra! Efter att ha påtat, pratat, daddat och gullat med sticklingarna hela vintern har vi ett gäng som är redo för nya hem. Ta med en stickling så byter vi med varandra! 🌱
På Sticklingklubben kan man byta växtbebisar gratis eller komma tomhänt och plocka hem en för en billig slant. Sticklingklubben hittas i backen mot Nobelberget från 11:00

Nu är planeringen inför marknaden igång. Vi fyller på listan med aktörer så fort vi bokar nått